Greek

Καλωσορίσατε στο PilatesOD – το δικό σας σε απευθείας σύνδεση στούντιο Pilates

Εδώ μπορείτε να γίνετε μέλος στην παγκόσμια κοινότητα  του Pilates καθώς και να παρακολουθήσετε απεριόριστα λεπτά βίντεο με υψηλής ποιότητας μαθήματα εκγύμνασης Pilates.

Το PilatesOD παρέχει μια τεράστια ποικιλία βιντεοσκοπημένων μαθημάτων εκγύμνασης, υψηλής ποιότητας και για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες. Επίσης παρέχονται συνεδρίες μικρής και μεγάλης διάρκειας, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε πριν τη δουλειά ή ακόμα και καθώς βρίσκεστε στο γραφείο σας. Στο PilatesOD θα βρείτε επιπλέον εξειδικευμένα μαθήματα για εγκύους και νέες μητέρες . Τα μαθήματα παρουσιάζουν μερικοί από τους καλύτερους καθηγητές Pilates στη Μεγάλη Βρετανία , οι οποίοι έχουν αποκτήσει την φήμη και εμπειρία τους διδάσκοντας ανά τον κόσμο.

Γνωρίζοντας ότι το Pilates άρχισε να γίνετε ιδιαιτέρως γνωστό στην Ελλάδα ευχόμαστε να μπορέσουμε στο προσεχές μέλλον να δημοσιεύσουμε μαθήματα στην ελληνική γλώσσα. Προς το παρόν μπορείτε να απολαύσετε τα μαθήματα και τις ασκήσεις στην αγγλική γλώσσα και για να σας καλωσορίσουμε σας προσφέρουμε μια εκπτωτική προσφορά 15% σε κάθε μηνιαία συνδρομή για τα καινούργια μέλη από Ελλάδα*. Απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό GRE15 όταν κάνετε την αρχική σας εγγραφή για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά.

Η ιστοσελίδα μας σας προσφέρει μια εμπειρία πρώτης τάξεως που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κερδίσετε όσα πιο πολλά μπορείτε μέσα από τα μαθήματα, και θα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε. Εξατομικεύοντας τις σελίδες μπορείτε να σημειώσετε τα αγαπημένα σας μαθήματα και να κρατήσετε σε σειρά τα μαθήματα που έχετε παρακολουθήσει. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε συμβουλές και εμπειρίες μέσω του κοινωνικού μας δικτύου (social media) , καθώς και να διαβάσετε άρθρα και Χαρακτηριστικά.

Αν είστε αρχάριοι στο Pilates, έχουμε δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο ακριβώς για εσάς όπου θα σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα σε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε. Έχουμε οργανώσει ένα εκτενές γλωσσάριο από ασκήσεις Pilates  και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για αρχάριους  που σιγά σιγά θα σας διδάξει τις βάσεις του Pilates και θα σας προετοιμάσει για το επόμενο επίπεδο.

Με το PilatesOD…

Γυμναστείτε όπου κι αν βρίσκεστε

Κατεβάστε στη στιγμή βίντεο στο φορητό σας υπολογιστή, στο ipad ή στην οθόνη του υπολογιστή σας. Μπορείτε να εξασκηθείτε στο σπίτι, στις διακοπές, ενώ βρίσκεστε σε επαγγελματικά ταξίδια ή οπουδήποτε μπορεί να βρίσκεστε.

Εξασκηθείτε όποτε θέλετε

Μέρα ή νύχτα – οι συνεδρίες μας είναι έτοιμες όταν είστε εσείς έτοιμοι! Όποτε έχετε από 10 μέχρι και 60 λεπτά μπορείτε να βρείτε μία συνεδρία που να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εξοικονομήστε  χρήματα

Γυμναστείτε όσο συχνά θέλετε με μόνο12.20 Euros*8 το μήνα περίπου, στην άνεση του δικού σας χώρου και στο δικό σας χρόνο.

Εξοικονομήστε χρόνο

Ούτε οδήγημα, ούτε κίνηση, ούτε διαδρομές με λεωφορεία. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα του Pilates στο δικό σας περιβάλλον, με τους δικούς σας όρους.

Πρόσβαση στους καλύτερους εκπαιδευτές

Δε χρειάζεστε αεροπορικό εισιτήριο! Σας παρέχουμε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στη Μεγάλη Βρετανία για να ασκηθείτε μαζί τους, το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο!

Παραμείνετε κινητοποιημένοι

Νέα βίντεο προστίθενται στην ιστοσελίδα κάθε βδομάδα με σκοπό να δημιουργηθεί μια συνεχώς αυξανόμενη βιβλιοθήκη συνεδριών, για να υπάρχει πάντα κάτι νέο να σας κινητοποιεί! Δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αγοράσετε DVD εκγύμνασης.

Αρχίστε τη δωρεάν σας δοκιμή των 14 ημερών σήμερα

*με μια ετήσια συνδρομή.
**Περιορισμένη προσφορά για 6 μήνες.  Όροι και προϋποθέσεις ισχύουν.